CC&C Hoge Impact Effectiviteit Training 1-daags

Word jij geleefd? Kom je niet meer aan je taken toe en word je constant afgeleid? Wil jij ook af van die overvolle inbox en een agenda vol vergaderingen? Wil jij meer doen in minder tijd? Tijdens de Hoge Impact Effectiviteit Training leer je hoe je dit doet. 

Deze training is een afgeleide van het 4-daagse programma, waarbij de aandacht vooral gericht is op de methodiek. Tijdens deze trainingsdag krijg je inzicht om effectiever en efficiënter te werken en heb je aan het eind van de dag praktische tools om  direct mee aan de slag te gaan én te blijven.

Progamma

Ochtend

Leren: Onbewuste werkgewoontes – beslissen en kiezen – doelmatig gebruik en inrichten van  de Outlook mailbox.

Doen: Na de pauze ga je aan de slag met het stap voor stap inrichten van je mailbox. De coach demonstreert, begeleidt en ondersteunt dit proces.

 

Middag

Leren: Doelgerichtheid – omgaan met ad hoc – ja/nee zeggen – prioriteren – plannen – effectief gebruik en inrichten van de Outlook agenda en -takenlijst.

Doen: Na de pauze ga je aan de slag met het stap voor stap inrichten van je agenda en takenlijst. De coach demonstreert, begeleidt en ondersteunt dit proces.

 

Extra

In het werkboekje staat een samenvatting van de belangrijkste aandachtspunten. Zo kun je de methodiek ook na de training moeiteloos blijven toepassen. Bovendien mag je CC&C tot 6 maanden na de training kosteloos bellen of mailen met inhoudelijke vragen.

Bibian bij JenZ-tv op Zo’ndag

Praktisch

Mogelijk vanaf 7 deelnemers

Incompany of via Open Inschrijving

Tijdsinvestering: 9.00 – 17.00 uur

Deelnemers dienen toegang te hebben tot Outlook tijdens de training