Zet de stap: versterk, vernieuw, versnel

Coaching is jouw sleutel tot succes

Voel jij je vastgelopen? Zoek je groei, maar loop je steeds tegen dezelfde muren aan? Hier begint jouw verandering. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Directe actie: Stap uit je comfortzone.
 • Persoonlijke groei: Ontdek en doorbreek je onbewuste patronen.
 • Professionele ontwikkeling: Verhoog je prestaties en voldoening.
 • Balans werk/privé: Vind de perfecte balans die bij jouw leven past.
 • Communicatie: Verbeter je vaardigheden, zowel op het werk als thuis.
 • Innerlijke rust: Leer stress te managen en vind je innerlijke rust.

Duidelijk, toch? Coaching is jouw sleutel tot succes.

Persoonlijke coaching

Waarom coaching?

 

Of het nu voor jezelf is of voor je medewerkers, het is af en toe fijn om even met een onafhankelijk persoon te sparren.

Als leidinggevende heb je vaak al veel op je bordje liggen en/of ben je belanghebbende en is het niet wenselijk om een medewerker te begeleiden.

Een heldere blik, een onafhankelijk standpunt en iemand die de juiste vragen stelt, is dan zeer welkom.

 

Coaching brengt je

Inzicht in blinde vlekken - coaching

Inzicht in blinde vlekken

Ontdek de verborgen barrières die je groei belemmeren.

Meer plezier en voldoening - coaching

Meer plezier en voldoening

Vind wat je écht gelukkig maakt in je werk en privéleven.

Verhoogde prestaties - coaching

Verhoogde prestaties

Verbeter je vaardigheden en behaal betere resultaten.

effectieve communicatie - coaching

Effectieve communicatie

Voor betere relaties met collega’s en klanten.

Leiderschap ontwikkelen - coaching

Leiderschapsontwikkeling

Groei in je rol als leider en inspireer je team tot grote prestaties.

Perfecte balans vinden - coaching

Vind de perfecte balans

Creëer een harmonieus evenwicht tussen je carrière en persoonlijk leven.

Tijdmanagement - coaching

Tijdmanagement

Leer je tijd effectief te beheren om ruimte te maken voor wat echt belangrijk is.

Meer Energie en motivatie - coaching

Energie en motivatie

Verhoog je energieniveau en motivatie om zowel op het werk als thuis te schitteren.

Voor wie is mijn coaching?

Ben jij klaar voor verandering? Mijn coaching is er voor:

 

 • Managers en leidinggevenden: Versterk je leiderschapskwaliteiten en stuur je team met vertrouwen.
 • Professionals: Boost je carrière door persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
 • Teams: Verbeter samenwerking en communicatie voor betere resultaten.
 • Iedereen op een kruispunt: Vind je richting en maak bewuste keuzes voor je toekomst.

 

Kortom, als je voelt dat er meer in je zit of je zoekt naar balans, ben ik er voor jou.

Wanneer coaching

Wat levert coaching je op?

 

Ontdek de ongekende voordelen van professionele coaching en transformeer je leven en carrière. Hier is wat coaching jou kan opleveren:

 

 • Inzicht in patronen: Krijg helderheid over onbewuste gedragingen en gedachten die je groei belemmeren. Word je bewust van je automatische reacties en hoe je deze kunt veranderen.
 • Concrete actieplannen: Ontwikkel praktische, stapsgewijze actieplannen die je helpen je doelen te bereiken. Van droom naar daad met een helder pad vooruit.
 • Regie over werk: Neem de controle terug over je professionele leven. Verbeter je prestaties, verhoog je werkplezier en creëer de carrière die je echt wilt.
 • Balans werk/privé: Vind een gezonde balans tussen je werk en je persoonlijke leven. Leer hoe je prioriteiten stelt die bijdragen aan een vervullend leven.
 • Communicatieve vaardigheden: Versterk je vermogen om effectief te communiceren in alle aspecten van je leven. Van actief luisteren tot duidelijk je behoeften uiten, verbeter relaties op het werk en thuis.
 • Meer voldoening en energie: Vervang uitputting door energie. Ontdek wat je echt drijft en hoe je meer voldoening uit je dagelijkse activiteiten kunt halen.
 • Innerlijke rust: Leer technieken om stress en angst te beheersen. Creëer een staat van innerlijke rust, ongeacht de externe omstandigheden.

Hoe werkt het?

 

Het coachingstraject is een persoonlijk en doelgericht proces, ontworpen om jou of je team naar het volgende niveau te tillen.

Professionele coaching

Investering in jouw toekomst

 

Investeren in coaching is investeren in jezelf. Het is de stap naar een rijker leven en een succesvollere carrière. Hieronder vind je een helder overzicht van wat deze transformatie jou kost, en belangrijker, wat het je oplevert.

 

Tarief individuele coaching: €125,- per uur

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reis- en locatiekosten.

Coaching is beschikbaar Incompany, Live online of via individuele Inschrijving.

 

Waarom deze investering het waard is:

 • Persoonlijke groei: Je krijgt tools in handen voor levenslange groei en zelfontwikkeling.
 • Professionele ontwikkeling: Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en binnen je huidige baan.
 • Balans: Vind een gezonde werk-privé balans die werkt voor jou en je geliefden.
 • Effectiviteit: Leer efficiënter werken met minder stress.
 • Voldoening & plezier: Ontdek wat je echt wilt in je leven en carrière.

 

Denk eraan, de investering is niet alleen financieel. Het gaat ook om tijd, inzet, en de bereidheid om te leren en te groeien. Ben je klaar om deze stappen te zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Direct aanvragen

Maak kennis met Bibian Cosijn

Ik ben niet alleen jouw coach, maar ook jouw gids naar persoonlijke en professionele vervulling. Met een rijke ervaring die zich uitstrekt over diverse sectoren – van de dynamische wereld van de horeca tot de gestructureerde omgeving van kantoorwerk – breng ik een unieke mix van levenservaring, empathie en praktische wijsheid naar elke coachingsessie.

 

Mijn expertise:

 • Persoonlijke groei: Ik ben een expert in het blootleggen van je innerlijke potentieel, met een scherpe focus op het identificeren en doorbreken van onbewuste patronen die je groei belemmeren.
 • Professionele ontwikkeling: Met mijn achtergrond in diverse professionele omgevingen begrijp ik de uitdagingen van het moderne werklandschap en bied ik concrete tools en strategieën voor ontwikkeling en succes.
 • Balans werk/privé: Door mijn eigen ervaringen met het zoeken naar balans, ben ik bijzonder gepassioneerd over het helpen van anderen bij het vinden van hun eigen evenwicht tussen werk en privéleven.
 • Communicatie: Mijn vermogen om effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen en over te brengen, maakt mij tot een ideale coach voor iedereen die zijn of haar interpersoonlijke vaardigheden wil verbeteren.
Bibian Cosijn contact

Waarom Bibian?

Mijn levensverhaal weerspiegelt mijn veerkracht en vermogen om uitdagingen om te zetten in kansen voor groei. Mijn ervaring met persoonlijke tegenslag, waaronder het overwinnen van eenzijdige doofheid, heeft mij niet alleen sterker gemaakt, maar ook dieper empathisch ten opzichte van de struggles van anderen. Ik combineer deze persoonlijke aanpak met een methodische strategie om jou te leiden naar waar je wilt zijn, zowel in je persoonlijke leven als in je carrière.

Met mij aan je zijde ben je niet alleen verzekerd van een coach met diepgaande kennis en ervaring, maar ook van iemand die oprecht gelooft in jouw vermogen om te groeien en te bloeien. Mijn aanpak is zowel praktisch als inspirerend, en altijd afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? ik sta klaar om je te begeleiden.

FAQ e-learning Hoge Impact Effectiviteit Training

Hoe kan coaching mij helpen?

Tools en inzichten

Coaching biedt ondersteuning op maat voor persoonlijke groei, professionele ontwikkeling, en het vinden van een gezonde werk-privébalans. Of je nu specifieke doelen wilt bereiken, beter wilt communiceren, of innerlijke rust zoekt, coaching biedt de tools en inzichten die je nodig hebt om deze veranderingen effectief door te voeren.

Wat maakt Bibian Cosijn anders dan andere coaches?

Blijvende verandering

Bibian brengt een unieke combinatie van persoonlijke levenservaring, professionele diversiteit, en empathische benadering mee. Haar vermogen om diepe verbindingen te maken, gecombineerd met een praktische, gestructureerde aanpak, biedt een solide basis voor echte, blijvende verandering.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Situatie afhankelijk

De duur van een coaching traject varieert en is afhankelijk van je persoonlijke doelen en behoeften. Een standaard traject omvat vaak 5 tot 10 sessies, maar kan aangepast worden voor kortere of langere trajecten, afhankelijk van de specifieke situatie en wensen.

Is online coaching even effectief als face-to-face coaching?

Zeker weten

Ja, online coaching is bewezen effectief en biedt zelfs extra flexibiliteit en toegankelijkheid. Bibian heeft ruime ervaring met zowel online als in-person coaching en zorgt ervoor dat elke sessie, ongeacht het medium, volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Wat zijn de kosten van een coachingstraject?

€125,- per uur

De investering in coaching is €125,- per uur, exclusief BTW. Alle prijzen zijn exclusief eventuele extra kosten zoals locatie, reis- en parkeerkosten.

Hoe start ik een coachingstraject met Bibian?

Neem contact op

Het beginnen van een traject is eenvoudig: neem contact op via de website voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we je doelen en wensen en kijken we of er een goede match is. Vervolgens stellen we samen een plan op maat samen.

Investeer in Jouw Toekomst

 

Investeren in coaching is investeren in jezelf. Het is de stap naar een rijker leven en een succesvollere carrière. Hieronder vind je een helder overzicht van wat deze transformatie jou kost, en belangrijker, wat het je oplevert.

 

Tarief Individuele Coaching: €125,- per uur

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reis- en locatiekosten.

Coaching is beschikbaar Incompany, Live online of via individuele Inschrijving.

 

Denk eraan, de investering is niet alleen financieel. Het gaat ook om tijd, inzet, en de bereidheid om te leren en te groeien. Ben je klaar om deze stappen te zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Direct aanvragen