CC&C Hoge Impact Effectiviteit Training Open Inschrijving 1-daags

Word jij geleefd? Kom je niet meer aan je taken toe en word je constant afgeleid? Wil jij ook af van die overvolle inbox en een agenda vol vergaderingen? Wil jij meer doen in minder tijd? Tijdens de Hoge Impact Effectiviteit Training leer je hoe je dit doet. 

Deze training is idem als de incompany 1-daagse training, echter aangeboden als open inschrijving en gehouden op een externe locatie, inclusief koffie/thee/lunch. Ideaal als er minder dan 7 medewerkers zijn, of als nieuwe medewerkers de methodiek eigen dienen te maken. Tijdens deze trainingsdag krijg je inzicht om effectiever en efficiënter te werken en heb je aan het eind van de dag praktische tools om  direct mee aan de slag te gaan én te blijven.

Progamma

Ochtend

Leren: Onbewuste werkgewoontes – beslissen en kiezen – doelmatig gebruik en inrichten van  de Outlook mailbox.

Doen: Na de pauze ga je aan de slag met het stap voor stap inrichten van je mailbox. De coach demonstreert, begeleidt en ondersteunt dit proces.

 

Middag

Leren: Doelgerichtheid – omgaan met ad hoc – ja/nee zeggen – prioriteren – plannen – effectief gebruik en inrichten van de Outlook agenda en -takenlijst.

Doen: Na de pauze ga je aan de slag met het stap voor stap inrichten van je agenda en takenlijst. De coach demonstreert, begeleidt en ondersteunt dit proces.

 

Extra

In het werkboekje staat een samenvatting van de belangrijkste aandachtspunten. Zo kun je de methodiek ook na de training moeiteloos blijven toepassen. Bovendien mag je CC&C tot 6 maanden na de training kosteloos bellen of mailen met inhoudelijke vragen.

Data

Vraag hier de nieuwste data

Tijdsinvestering 9.00 -17.00 uur

Locaties

Goes en Terneuzen

Praktisch

Maximaal 12 deelnemers. Laptop meenemen met toegang tot Outlook 365