Mijn verhaal

Bibian Cosijn

In loondienstfuncties was ik steeds weer bezig om werkprocessen te structureren en te stroomlijnen, ook als dat niet direct bij mijn takenpakket hoorde. Hierna was voor mij de uitdaging er vaak af. Na diverse administratieve en commerciële functies besloot ik dan ook in 1999 een organisatieadviesbureau op te zetten. Na een paar mooie opdrachten merkte ik dat het overdragen van kennis en het achterlaten van een organisatie waar mensen terug in hun kracht staan en weer met plezier en energie werken, mij echt voldoening gaf, dus was de stap naar trainer/coach in 2005 voor mij volkomen logisch.

 

Coachopleidingen

Na mijn eerste coachopleiding volgden er al snel meer.  Ik vind het heerlijk om mezelf te ontwikkelen en steeds breder te laten scholen. Waar o.a. de NLP opleiding en de certificering als consultant van Profile Dynamics heel goed toepasbaar zijn in het bedrijfsleven, volg ik ook opleidingen voor mijn persoonlijke groei. Het werken met energie (Reiki) en het onderbewuste (Psych-K) geven mij belangrijke tools en ondersteunen mijn coach-zijn.

 

Ervaring

Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgebouwd in het training geven, workshops organiseren en het persoonlijk coachen. Bij chemische multinationals, de overheid, accountantskantoren of in de zorg, in alle lagen van deze organisaties train en coach ik mensen om hun werk met meer gemak en in minder tijd te klaren. Dit maakt mijn werk steeds diverser en volgens mijn drijfverenanalyse is dat precies wat bij mij past. Ik vind het fantastisch dat ik kan en mag werken vanuit mijn passie.

 

Passie

Naast mijn passie voor het trainen/coachen heb ik nog twee grote passies; motorrijden en schilderen. In de zomer toer ik graag de bergen in op mijn motor of maak fijne toertjes naar de kust. In de winter trek ik mij regelmatig terug in mijn schildersatelier waar ik speel met materialen, vormen en kleuren en geniet van wat er op het doek ontstaat. Beide bezigheden geven mij de ontspanning en energie die nodig is om topprestaties te leveren in mijn werk. 

Missie

Mijn missie is om jou en/of jouw team, met meer plezier en gemak te leren werken, plannen en communiceren. Mijn voldoening haal ik uit jullie resultaten!

Kernwaarden

  • Integriteit
  • Kwaliteit
  • Authenticiteit
  • Respect
  • Humor

Visie

Ik geloof dat mensen het grootste kapitaal zijn van iedere onderneming, klein of groot. Investeren in mensen is investeren in de organisatie!

Ervan uitgaand dat je vooral leert door te doen, zijn mijn trainingen en workshops interactief en afwisselend. Humor en lachen verbeteren het geheugen en zorgen ervoor dat informatie beter beklijft. Er is dus alle ruimte om te lachen tijdens het leren!

Bibian bij JenZ-tv op Zo’ndag