CC&C Online Persoonlijke Effectiviteit Training (3-daags)

Online Live training via Office Teams

Volgens de richtlijnen van het RIVM blijft het zaak om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden, deze training is uitermate geschikt als Online Live training.

Word jij geleefd? Kom je niet meer aan je taken toe en word je constant afgeleid? Wil jij ook af van die overvolle inbox en een agenda vol vergaderingen? Wil jij meer doen in minder tijd?

Tijdens de Persoonlijke Effectiviteit Training leer je hoe je dit doet. In een traject van 3 maanden krijg je inzicht in je werkgewoontes, waar je je tijd weggeeft aan anderen, hoe een realistische planning er uit ziet en hoe je hierover communiceert. Dit 3-daagse programma sluit goed aan binnen een gedigitaliseerde  werkomgeving.

Via plenaire, interactieve training, begeleiding én persoonlijke coaching, krijg je handvatten hoe dit om te draaien. Je wint tijd (10 – 20%) en gaat na je werkdag meer voldaan en energieker naar huis.

Programma

Dag 1 

Ochtend

Leren: Onbewuste werkgewoontes – beslissen en kiezen – doelmatig gebruik en inrichten van  de Outlook mailbox.

Doen: Na de pauze ga je aan de slag met het stap voor stap inrichten van je mailbox. De coach demonstreert, begeleidt en ondersteunt dit proces.

Middag

Leren: Doelgerichtheid – omgaan met ad hoc – ja/nee zeggen – prioriteren – plannen – effectief gebruik en inrichten van de Outlook agenda en -takenlijst.

Doen: Na de pauze ga je aan de slag met het stap voor stap inrichten van je agenda en takenlijst. De coach demonstreert, begeleidt en ondersteunt dit proces.

Dag 2 

Individuele afspraken van ca. 1 uur p.p., een combinatie van een (digitale) werkplekcheck en een coaching sessie. Evaluatie van de gestelde doelen en het aanreiken van de benodigde handvatten. De eerste resultaten zijn duidelijk aanwezig; tijdwinst en meer werkplezier.

Dag 3

Individuele afspraken van ca. 1 uur p.p., een combinatie van een (digitale) werkplekcheck en een coaching sessie. Evaluatie van de gestelde doelen. Behaalde resultaten worden erkend en acties uitgezet om behaalde resultaten ook te borgen.

Deze dag wordt indien gewenst, afgesloten met een groepsevaluatie, waarin behaalde resultaten worden besproken en hoe deze te borgen.

Extra

In de werkboekjes staat een samenvatting van de belangrijkste aandachtspunten. Zo kun je de methodiek ook na de training moeiteloos blijven toepassen. Bovendien mag je CC&C tot 1 jaar na de training kosteloos bellen of mailen met inhoudelijke vragen.

Bibian bij JenZ-tv op Zo’ndag

Praktisch

Mogelijk vanaf 7 deelnemers

Incompany of via Open Inschrijving

Tijdsinvestering: 1x 9.00 – 17.00 uur en 2x 1 uur p.p.

Deelnemers dienen toegang te hebben tot Outlook tijdens de training