CC&C Persoonlijke Effectiviteit Training (4-daags)

Word jij geleefd? Kom je niet meer aan je taken toe en word je constant afgeleid? Wil jij ook af van die overvolle inbox en een agenda vol vergaderingen? Wil jij meer doen in minder tijd?

Tijdens de Persoonlijke Effectiviteit Training leer je hoe je dit doet. In een traject van 4 maanden krijg je inzicht in je werkgewoontes, waar je je tijd weggeeft aan anderen, hoe een realistische planning er uit ziet en hoe je hierover communiceert.

Via plenaire, interactieve training, werkplekbegeleiding én persoonlijke coaching, krijg je handvatten hoe dit om te draaien. Je wint tijd (10 – 20%) en gaat na je werkdag meer voldaan en energieker naar huis.

Programma

Dag 1

Ochtend: Interactieve, plenaire training met voorbeelden, casussen en oefeningen m.b.t. je werkmethode, werkgewoontes, zelforganisatie, communicatie en doelmatig gebruik van Outlook e-mail.

Middag: Werkplekbegeleiding met persoonlijke ondersteuning van de coach om het geleerde direct te implementeren.

Dag 2 

Ochtend: Interactieve, plenaire training met voorbeelden, casussen en oefeningen m.b.t. een realistische planning, prioriteren, werkgewoontes, zelfsturing, strategie, communicatie, samenwerking en doelmatig gebruik van Outlook agenda/takenlijst.

Middag: Werkplekbegeleiding met persoonlijke ondersteuning van de coach om het geleerde direct te implementeren.

Dag 3 

Individuele afspraken van ca. 1 uur p.p., een combinatie van een (digitale) werkplekcheck en een coaching sessie. Evaluatie van de gestelde doelen en het aanreiken van de benodigde handvatten. De eerste resultaten zijn duidelijk aanwezig; tijdwinst en meer werkplezier.

Dag 4

Individuele afspraken van ca. 1 uur p.p., een combinatie van een (digitale) werkplekcheck en een coaching sessie. Evaluatie van de gestelde doelen. Behaalde resultaten worden erkend en acties uitgezet om behaalde resultaten ook te borgen.

Deze dag wordt indien gewenst, afgesloten met een groepsevaluatie, waarin behaalde resultaten worden besproken en hoe deze te borgen.

Extra

In de werkboekjes staat een samenvatting van de belangrijkste aandachtspunten. Zo kun je de methodiek ook na de training moeiteloos blijven toepassen. Bovendien mag je CC&C tot 1 jaar na de training kosteloos bellen of mailen met inhoudelijke vragen.

Bibian bij JenZ-tv op Zo’ndag

Praktisch

Mogelijk vanaf 7 deelnemers

Incompany of via Open Inschrijving

Tijdsinvestering: 2x 9.00 – 17.00 uur en 2x 1 uur p.p.

Deelnemers dienen toegang te hebben tot Outlook tijdens de training